Filosofi

At skabe kontakt til vores hest, handler først og fremmest om at kunne skabe en kærlig og bevidst relation til os selv. Mange mennesker tror at deres værdi i livet er skabt af hvad vi gør, og vi tror at vi kan gøre mere for at blive mere værdifulde.  Og det er helt ok at gøre, men hvis vi ikke kender os selv og har et et godt fundament at bygge på, kan vi nemt blive usikre eller overskride andres eller egne grænser. Vi skal kigge på vores egne tanke og handle mønstre før at vi kan mødes med vores hest. Vi har alle evnen til at være i verden, og det er i denne væren at vores heste gerne vil skabe kontakt til os. At vi giver mening. Og fra dette sted kan vi sagtens gøre med vores heste, for her er der en kontakt og et fundament at bygge på. Her bliver det til et Vi og det bliver en nysgerrig og spørgende måde at udforske verden sammen. 

Vi kan ikke tænke os selv til den visdom der venter på os. Vi kan lade den folde sig ud ved at mærke efter, lade sindet være stille og finde tillid til at vi er på vej dybere ind i os selv og der vil opleve vores liv og os selv fra et helt nyt perspektiv.En af de ting som for mig er uvurderligt, er at vi giver den enkelte hest og det enkelte menneske mulighed for, at være sig selv med alt hvad de er og at vi i mødet altid har bevidstheden på at "Vi allerede er nok" med os.
Når vi kan gå ind i vores stille centrerede sted,  kan mærke ind i hesten og os selv og iagttage uden at gøre noget. Have tiltro til at vores kroppe nok skal mærke det som er, og ud fra den viden og sansning invitere hesten til at vi kan følges ad.

Det er ægte kontakt og det eneste sted vi kan tage væren med med ind i gøren.  

På Horndrupgaard holdes løbende kurser, lejre, agilitydage og tilbydes undervisning både i enetimer og i grupper. Vi er opdaterede på den nyeste viden og arbejder altid med hestenes velfærd i største fokus. Undervisningen tager udgangspunkt i hvad i ønsker og hvad i har brug for på jeres vej mod mere harmoni og balance som ekvipage. Vi er inspireret af og uddannet inden for blandt andet:

Akademisk dressur, Straightness training, Biomekanik, Horsemanship, Trailertræning, Jordarbejde, Løsarbejde, lange liner, Tricks og lege, Intrinzen, masterson, Ttouch, Hverdags og problem træning, Klikkertræning, Telepati og intution, Bodywork, Springning, Agility, pædagogik, meditation og mindfullness, coaching, terapeutisk arbejde, NLP og psykologi.